Vizos

VIZOS Į BALTARUSIJĄ

Bendrosios pastabos:
1. pasas turi galioti mažiausiai 3 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
2. pase turi būti ne mažiau nei 1 laisvas puslapis įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos).
3. vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę. Draudimo polise turi būti Белгосстрах firmos logotipas. 
4. nuotraukos : 3.5 x 4.5 cm., spalvota, matinė, nuotrauka tik veidas, be pėčių, neskanuotos, atitinkančios prašytojo amžių. Visus reikalavimus nuotraukoms rasite čia >>>
5. pasas nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.
6. vaikams iki 16 m. gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos
7. anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR), sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data.). 
8. Baltarusijos vizos neperklijuojamos į naujus pasus.

FORMINIMO TERMINAS:2 D.D.6-7 D.D.PASTABOS
Vienkartinė privati iki 30 d.62 35 Būtini duomenys pas ką vyksta BY (tikslus adresas ir vardas pavardė); galioja pagal draudimą
Vienkartinė turistinė iki 30 d. vaikams (iki 5 m.) 8 Būtini duomenys pas ką vyksta BY (tikslus adresas ir vardas pavardė); galioja pagal draudimą
2 kartų privati iki 30 d.82 45 Būtini duomenys pas ką vyksta BY (tikslus adresas ir vardas pavardė); galioja pagal draudimą
Daugkartinė privati iki 30 d.
132
70
Būtini duomenys pas ką vyksta BY (tikslus adresas ir vardas pavardė); galioja pagal draudimą
Tranzitinė vienkartinė ( į vieną pusę)
32
20
Galioja iki 3 mėn, forminant vizą draudimo nereikia
Tranzitinė dvikartinė (į abi puses)42
25
Galioja iki 3 mėn, forminant vizą draudimo nereikia;
Tranzitinė daugkartinė
82
45
Reikia RUS daugkartinės vizos kopijos
Tranzitinė vaikams (iki 6 m.) 
8
 
Artimųjų giminaičių kapų aplankymas (2 kart.)
 
10 Reikia visų patvirtinančių dokumentų.

Reikalingi dokumentai :

  1. pasas, galiojantis mažiausiai 3 mėn. po vizos galiojimo pabaigos.
  2. 1 nuotrauka.
  3. draudimas.
  4. anketiniai duomenys.

 

VIZOS Į RUSIJĄ

Bendrosios pastabos: 
1. pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos;
2. pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos);
3. nuotraukos: spalvotos, matinės, baltame fone, didelis veidas (3,5 x 4,5 cm!);
4. pasas nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.;
5. vaikams iki 16 m. gimimo liudijimo kopija;
6. anketiniai duomenys: darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR).

RUSIJOS TURISTINĖS VIENKARTINĖS IKI 30 D.

Forminimo terminas

Kaina

3 darbo dienos

118

8 darbo dienos

78

 

RUSIJOS KOMERCINĖS DAUGKARTINĖS
(jei asmuo yra turėjęs Rusijos vizą ir nors kartą važiavęs per paskutinius metus)

Forminimo terminas

3 mėn. daugkartinė
Šalyje galima išbūti 90 d. iš 90 d. 
Kaina

6 mėn. daugkartinė
Šalyje galima išbūti 90 d. iš 180 d. 
Kaina

12 mėn. daugkartinė
Šalyje galima išbūti 180 d. iš 360 d. 
Kaina

8 darbo dienos

130

130

130

 

Reikalingi dokumentai

1. pasas, galiojantis ne mažiau nei 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
2. 1 nuotrauka
3. draudimas